WeSmile: En ny och revolutionerande aktör inom svensk tandblekning

Som experter på tandblekning i Sverige blir vi alltid glatt överraskade när en ny aktör lyckas ta sig fram på marknaden. Under många år har nämligen svensk tandblekning dominerats av ett fåtal aktörer som mer eller mindre erbjuder samma produkter, så när det nya företaget WeSmile lanserades i våras blev vi väldigt uppspelta.

WeSmile har inte bara lyckats ta sig marknadsandelar på förvånansvärt kort tid utan har gjort så genom att erbjuda en unik produkt som är både mer effektiv och skonsam än sina konkurrenters. Med andra ord har WeSmile, med hjälp av en vägröjande produkt, inlett en stor förändring inom tandblekningsindustrin.

Därför anser vi att det inte är mer än rätt att vi är bland det första att erbjuda en snabb insikt i vad WeSmile erbjuder och varför de är ett så bra alternativ för de som vill bleka tänderna. Givetvis kommer vi även ta en titt på de faktorer som gör WeSmiles tandblekning unik i jämförelse med andra aktörer.

Bra och enkel tandblekning hemma

Som sagt lanserades WeSmile i våras med målsättningen att göra tandblekning hemma mer effektiv, skonsamt och framför allt billigare för dig som konsument. Detta har man uppnått genom följande lösningar.

  • Effektivitet – genom att kombinera en effektiv tandblekningsgel med UV-ljus kan du uppnå bättre resultat snabbare. Tandblekning med UV-ljus har länge varit standard på salonger i Sverige samt för hemmabruk i exempelvis USA, men WeSmile är en av de första i Sverige att börja erbjuda denna tjänst.
  • Skonsamhet – genom att erbjuda en tandblekningsgel som är helt peroxidfri har WeSmile tagit fram en tandblekningslösning som inte är skadlig för människor. Dessutom skiljer sig den gel man använder – PAP – från de andra produkterna på marknaden.
  • Billigare – den främsta fördelen med att bleka tänderna hemma istället för hos tandläkaren är priset. Därför har WeSmile valt att pressa priserna så mycket det bara går. Idag får du ett startpaket med UV-ljus för endast 479 kronor.

För att ytterligare underlätta för sina kunder har WeSmile ett sortiment med olika lösningar som alla är lika enkla att använda och utlovar samma kritvita leende. Idag kan du välja mellan ett startkit, en tandblekningspenna och whitening strips. De olika metoderna har så klart för- och nackdelar men i slutändan garanterar de ett tillfredsställande resultat.

Blekningsgelen och lampan gör WeSmile unika

Även om vi redan snuddat vid ämnet vill vi ta upp det en gång till. Det vi gillar mest med WeSmile är att de vågat tänka utanför ramen och lanserat en produkt som på många sätt skiljer sig från utbudet som fanns tillgängligt innan.

Det är framför allt själva blekningsgelen PAP (peroxihexansyra eller Phthalimidoperoxycaproic acid på engelska) som gör produkterna unika. PAP är nämligen en helt peroxidfri och skonsam gel för tandblekning som under de senaste åren blivit populär utomlands men som inte etablerats i Sverige ännu. Gelen är minst lika effektiv som motsvarande medel men som sagt är den mindre skadlig än alternativen.

Även UV-ljuset får WeSmile att sticka ut från mängden trots att de inte är helt ensamma med denna produkt på marknaden. UV-ljus hjälper till att effektivisera behandlingen och resulterar i att du får ett vitare leende snabbare.

Vi måste också säga att den väldesignade hemsidan med stort fokus på användarvänlighet är en frisk fläkt i en bransch där det är en underdrift att kalla de ledande aktörernas hemsidor för bristfälliga.

WeSmile är en ny och revolutionerande aktör inom svensk tandblekning

Scroll to top